Hub Feenix
Helavalkeat

Helavalkeat

2024-05-09

Olemme luoneet HELAVALKEAT - kevään ja kasvun joogaretriitin juhlistamaan valoa ja vahvistamaan elämänvoimaa- ja iloa uudenkuun tunnelmissa!

Perinteisesti helatulien eli helavalkeiden äärelle kokoonnuttiin juhlistamaan pitkän talven taittumista ja kevään kukoistusta. Helajuhlissa poltettiin tulia ja iloittiin valon lisääntymisestä soittaen ja tanssien. Olemme luoneet oman joogisen versiomme tästä ikivanhasta yhteisöllisyyttä, luonnon syklejä ja kasvukauden ihmettä kunnioittavasta perinteestä.

Retriitin monipuolinen ohjelma sisältää ammattitaidolla ohjattua kundaliinijoogaa, shaktitanssia eli tanssin joogaa, syvärentoutusta gongin värähtelyssä sekä erilaisia meditaatioita, mm. luonnossa tehtävän Breathwalk-kävelymeditaation. Ammennamme voimaa uudesta kuusta, joka on erityisen otollista aikaa itsetutkiskelulle, uuden luomiselle ja vanhasta luopumiselle. Pääsemme nauttimaan yhteisöllisyydestä ja nuotiotulesta, puhdistumaan ulkosaunan löylyissä sekä herkuttelemaan maistuvalla kasvisruualla. Ohjelma antaa tilaa myös vapaalle olemiselle ja ulkoilulle. Oppaina ja tilan kannattelijoina toimivat kokeneet joogaopettajat Siri Vedya ja Ari.

More info

About the teacher

Aquarian Yoga

Kundaliinijooga

Jooga on ensisijaisesti omakohtaiseen kokemukseen perustuva väline fyysisen, mentaalisen ja henkisen tietoisuuden herättämiseen ja tasapainottamiseen.

Shaktitanssi

Shaktitanssi (Shakti Dance®) on tanssin joogaa – ainutlaatuinen menetelmä, joka tuo harmonisesti yhteen joogan, energiatyöskentelyn ja tanssin. Hengityksen ja mantramusiikin tahtiin tehtävät virtaavat venytykset ja energisoivat seisomaharjoitukset johdattavat meditatiiviseen tilaan, jossa olemme vapaita nauttimaan todellisesta läsnäolosta ja luovasta itseilmaisusta.

Homepage