Hub Feenix
Kundaliinijoogafestivaalit

Kundaliinijoogafestivaalit

2024-06-13

Viidettä kertaa Suomessa järjestettävät

Vesimiehen ajan kundaliinijoogafestivaalit. Luvassa on kundaliinijoogaa, erilaisia työpajoja, yhdessä tekemistä, tanssia, iltanuotioita, mantralauluja, musiikkia, saunomista ja hyviä viboja.

Näillä festareilla jokainen osallistuu toteutukseen. Olet osa seva-ryhmää ja talkoohenkeä.

Seva ( selfless service) on karmajoogaa, pyyteetöntä toisten eteen tehtävää työtä, josta ei ole odotettavissa palkkiota. Karmajooga ja seva ovat olennainen osa kundaliinijoogaa. Osallistumalla laitat hyvän kiertämään, sillä näillä festareilla tuetaan lasten- ja naisten turvatalon toimintaa Khalsagarhissa, Intian Punjabissa. Niistä syntyvät kesän aidosti parhaat bileet!
Järjestäjinä :hyväntekeväisyysjärjestö Khalsagarh Society Finland, kundaliinijoogien yhteisö ja Suomen kundaliinijoogayhdistys

More info

About the teacher

Kundaliinijoogafestivaalit

Festivaalit järjestetään talkoohengellä kundaliiniopettajien voimin yhteistyössä Khalsagarh Society Finland -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Osallistumismaksu kattaa ruokakulut ja pienet järjestämiskulut. Tavoite on omakustanteiset festivaalit. Mikäli tapahtuma tuottaa voittoa, käytetään se hyväntekeväisyysjärjestön kohteeseen Intiassa. Järjestö auttaa heikoimmassa asemassa olevien naisten, lasten ja perheiden arkea Punjabissa. Viime ja edellisen vuoden tuotoilla toteutettiin ruoka-apua ja terveydenhuollon palveluja kaikkein heikoimmassa asemassa oleville perheille.

Homepage