Hub Feenix

Teacher profile

Hub Feenix

Events managed by Hub Feenix

Homepage

Upcoming events

Helavalkeat

Helavalkeat

2024-05-09

Olemme luoneet HELAVALKEAT - kevään ja kasvun joogaretriitin juhlistamaan valoa ja vahvistamaan elämänvoimaa- ja iloa uudenkuun tunnelmissa!

Perinteisesti helatulien eli helavalkeiden äärelle kokoonnuttiin juhlistamaan pitkän talven taittumista ja kevään kukoistusta. Helajuhlissa poltettiin tulia ja iloittiin valon lisääntymisestä soittaen ja tanssien. Olemme luoneet oman joogisen versiomme tästä ikivanhasta yhteisöllisyyttä, luonnon syklejä ja kasvukauden ihmettä kunnioittavasta perinteestä.

Retriitin monipuolinen ohjelma sisältää ammattitaidolla ohjattua kundaliinijoogaa, shaktitanssia eli tanssin joogaa, syvärentoutusta gongin värähtelyssä sekä erilaisia meditaatioita, mm. luonnossa tehtävän Breathwalk-kävelymeditaation. Ammennamme voimaa uudesta kuusta, joka on erityisen otollista aikaa itsetutkiskelulle, uuden luomiselle ja vanhasta luopumiselle. Pääsemme nauttimaan yhteisöllisyydestä ja nuotiotulesta, puhdistumaan ulkosaunan löylyissä sekä herkuttelemaan maistuvalla kasvisruualla. Ohjelma antaa tilaa myös vapaalle olemiselle ja ulkoilulle. Oppaina ja tilan kannattelijoina toimivat kokeneet joogaopettajat Siri Vedya ja Ari.

More info
Kundaliinijoogafestivaalit

Kundaliinijoogafestivaalit

2024-06-13

Viidettä kertaa Suomessa järjestettävät

Vesimiehen ajan kundaliinijoogafestivaalit. Luvassa on kundaliinijoogaa, erilaisia työpajoja, yhdessä tekemistä, tanssia, iltanuotioita, mantralauluja, musiikkia, saunomista ja hyviä viboja.

Näillä festareilla jokainen osallistuu toteutukseen. Olet osa seva-ryhmää ja talkoohenkeä.

Seva ( selfless service) on karmajoogaa, pyyteetöntä toisten eteen tehtävää työtä, josta ei ole odotettavissa palkkiota. Karmajooga ja seva ovat olennainen osa kundaliinijoogaa. Niistä syntyvät kesän aidosti parhaat bileet!

More info
Shakti dance teacher training retreat

Shakti dance teacher training retreat

2024-09-14

🌸 Opettajakoulutus on noin vuoden mittainen syväsukellus shaktitanssiin ja omaan itseesi. 🌸 Kouluttajina Shaktitanssin luoja Sara Avtar (Shakti Dance), shaktitanssin Suomeen tuonut Sat Darshan Lafontaine (pääkouluttaja, Yoga Lafontaine ) sekä ainoa Suomessa asuva shaktitanssin opettajakouluttaja Siri Vedya. Koulutuksen järjestäjänä toimii Aquarian Yoga / Ari Marjamäki.

More info