Hub Feenix

Hub Feenix pähkinänkuoressa suomeksi

Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, kauniin luonnon keskellä, kohoaa Feenix entisestä parantolasta. Hub on paikka luovuudelle, uuden oppimiselle ja uudistumiselle.

Hub Feenixissä kohtaavat taide, käsityöt, musiikki, jooga, tanssi, meditaatio, luonto ja kaikenlainen luova toiminta avoimessa ja oppimaan kannustavassa ilmapiirissä.
Yhteisöllisyys, luovuus, eheytyminen, rakkaus elämään ja aito kohtaaminen ovat toimintamme peruspilareita.
Tarjoamme eri alojen luoville toimijoille mahdollisuuden asua, työskennellä, luoda ja tuoda julki työtään rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä.
Osana sitoutumistamme jatkuvaan oppimiseen ja yhteyksien luomiseen, tarjoamme myös tiloja retriiteille, kursseille, konferensseille, lyhyt- ja pitkäaikaisille residensseille, ja muille tapahtumille.

Retreats

Kurssit ja retriitit

Hub Feenixille on helppo tulla -sijaitsemme ihanteellisesti maaseudun rauhassa, ja silti lähellä pääkaupunkiseutua. Meillä on useita erikokoisia saleja ja tiloja kurssien järjestämiseen 10-100 hengelle. Kaikki tilat on sisustettu huolella ja rakkaudella harmoniaa ja hyvää oloa tukeviksi. Perusmajoitus on tilavissa kahden hengen huoneissa, saatavilla myös yhden hengen huoneita ja sviittejä omalla kylpyhuoneella.

Oma keittiömme valmistaa herkullista kasvisruokaa. Upea metsäluonto ja järvi kutsuvat ulkoilemaan ja nauttimaan hiljaisuudesta. Tauoilla kurssilaisten on mahdollista ottaa rentouttavia hoitoja hoitolassamme, tehdä ostoksia tunnelmallisessa putiikissamme (mm. luomukosmetiikkaa) tai vaikkapa käydä rauhallisella ratsastusretkellä.

Studios

Taiteilija työhuoneet ja residenssi

Vuokraamme erikokoisia ja moniin eri käyttötarkoituksiin sopivia työtiloja taiteilijoille. Meillä toimii myös aktiivinen kansainvälinen taitelijaresidenssi, jossa asuu ja työskentelee n. kuukauden verran kerrallaan eri alojen luovia ihmisiä ympäri maailmaa. Hub Feenix on inspiroiva, luovuutta tukeva kohtaamispaikka taiteen ammattilaisille ja kaikille siitä innostuneille.

Makerspace

Makerspace

Haluamme rohkaista jokaikistä ihmistä luovuuteen valitsemallaan tavalla ja tyylillä. Tarjoamme tiloja ja työvälineitä perinteisimmistä tekstiili-, puu- ja savitöistä moderniin 3D tulostukseen ja elektroniikkaan.

hubfeenix_MiaJärvisalo-30

Coworking ja toimistotilat

Hub Feenixiltä löytyy vuokralle sekä yhteisiä työtiloja että yksityisiä toimistoja. Voit pistäytyä työskentelemään viihtyisissä yhteistiloissa vaikka vain silloin tällöin kun kaipaat rauhaa, seuraa tai maisemanvaihdosta. Tai voit vuokrata vakituiseen käyttöön oman toimistohuoneen tai vaikka koko siiven, alkaen 15m2 aina 500m2 asti.

sky conference

Konferenssit ja bisnestapahtumat

Tarjoamme tyylikkäitä ja toimivia kokoustiloja 20-80 hengen ryhmille. Hub Feenixin uusia näkökulmia herättelevä ilmapiiri on ihanteellinen alusta ideointiin, koulutukseen ja luovaan ryhmätyöhön. Nopea internet yhteys, video projektorit, ammattimainen äänentoisto, erilliset pienryhmätilat, laadukas catering ja oheispalvelut (esim. oma joogatunti ryhmällesi) -kaikki mitä tarvitset sujuvan ja onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Suunnittelemme kanssasi juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisuuden!

hubfeenix_MiaJärvisalo-8

Majoitus

Tarjoamme lyhyt- ja pitempikestoista majoitusta erilaisille kohderyhmille. Suurin osa majoitushuoneista jakaa yhteisen keittiön ja olohuoneen, osassa oma suihku/wc. Tämä voi sopia esim. taiteilijoille tai etätyöntekijöille, jotka myös työskentelevät Hub Feenixillä, mutta otamme vastaan hakemuksia myös henkilöiltä, jotka parhaillaan etsivät uutta suuntaa elämälleen. Saatavilla on myös kokonaan omia isompia ja pienempiä asuntoja.